Популярні швейні машини: виробники, особливо, вибір

Сучасний ринок техніки для швейної справи представлений різними виробниками, продукція відрізняється надійністю, функціональністю та ціною. Машинки, що поєднують прийнятну вартість, довговічність і широкий функціонал набувають великої популярності. У сьогоднішній статті ми розглянемо найбільш відомих виробників швейних машин та відгуки покупців.

Рейтинг швейних машин: виробники

Швейні машинки Janome безперечно є лідерами продажу в Україні. Довговічна, надійна, проста та зручна в роботі техніка має прийнятну вартість. Модельний ряд представлений простими бюджетними варіантами та машинками з багатими технічними можливостями. Покупці високо цінують надійність, тиху роботу, багаті можливості регулювання натягу, швидкості, довжину стібка. Швейні машинки Джаноме справно працюють 10 років і більше без обслуговування, ремонту.

Будь-який великий інтернет-магазин швейних машинок має в асортименті техніку Singer – американської корпорації, яка веде діяльність з 1851 року. Сьогодні Зінгер представлений автоматичними напівавтоматичними моделями з різним функціоналом. Продукцію компанії зараз збирають у В'єтнамі, що позитивно позначається на вартості, тому прості моделі легко потрапляють до категорії бюджетних.

Машинки для шиття Minerva при невеликій вартості мають значний перелік можливостей. Різноманітність швів, просте налаштування, зручне використання – далеко не всі переваги техніки цього бренду. Техніка Мінерва чудово справляється з джинсовою тканиною, складеною в 4-6 разів, дає міцний шов. Відгуки свідчать про те, що ремонт швейних машин Minerva, зводиться до заміни лампочки та очищення від пилу – це виключно надійна та довговічна техніка.

Японська компанія Brother виробляє побутові та професійні швейні машинки, оверлоки. На українському ринку саме швейна техніка Бразер представлена найрізноманітнішим асортиментом з широкими можливостями для пошиття та ремонту одягу. Вартість та функціонал модельного ряду плавно змінюється від дешевих машинок з базовими можливостями до професійних комп'ютеризованих пристроїв.

Вибір машинки для дому

Навіть професійним швачкам не варто витрачатися на промислові швейні машинки, якщо йдеться про домашнє використання. Недорога побутова машина для шиття перерахованих вище виробників підійде до виконання складних робіт. Техніка середньої цінової категорії додатково виконує функцію оверлока, а дорогі комп'ютеризовані моделі дозволять зробити акуратну вишивку гладдю за заданим малюнком.

З пошиттям і ремонтом одягу, штор, постільної білизни впорається найпростіша машинка, тому при обмеженому бюджеті можна сміливо купувати найдешевшу модель перевіреного виробника. Професіоналам або швачкам, які прагнуть досконалості, варто приділити увагу машинам Джаноме з найбагатшим функціоналом.